У Львові хочуть навчати дітей по суботах, аби економити газ

4325 2
У Львові чиновники управління освіти розглядають можливість продовження зимових канікул для школярів, натомість восени діти навчатимуться по суботах. Це дасть змогу економити енергоносії.
Фото: dec-edu.com

Фото: dec-edu.com

Про це повідомила tvoemisto.tv начальник управління освіти Львівської міської ради Галина Слічна.

«Наразі це така «плаваюча» модель навчального року, оскільки зараз ми її тільки обговорюємо з освітянами, розглядаємо різні варіанти. Однак, на мою думку, з огляду на політичну та економічну ситуацію в країні таке рішення буде правильним», – пояснила чиновниця.

Про остаточне рішення з цього приводу повідомлять згодом.


Читайте також:
7 Серпня, 2014 00:18
Мама школярки Пані Слічна! Навіть не думайте про цю маразматичну затію. Батьки самоорганізуються і пікетуватимуть доти, доки в вашу слічну голову не дойде рішення залишити все як є зараз. Ви будете півтора місяці пильнувати наших дітей?????????????? чи ви плануєте ввести додаткову новацію щодо оплачуваних відпусток для батьків дітей, які не досягли 14-річного віку. КУДИ подіти зимою дитину, як витримає першачок це навантаження - спершу дайте відповідь на ці запитання а потім робіть бурну видимість роботи.
6 Серпня, 2014 21:38
Ірина Хай пані Слічна сама сяде за парти на 6 днів у тиждень з таким, як сьогодні, навантаженням! Львів, як завжди, "відзначився". Чомусь, коли впроваджували карантин, спокійно можна було ущільнити програму. І ще хай ця мудра дама пояснить, чому вчителів змушують брати ще тиждень відпусток за власний рахунок.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!