У Львові хочуть збудувати три хмарочоси. Адреси, візуалізація

28256 0
Висота найвищої новобудови може сягати 90 метрів.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Восени міський виконавчий комітет затвердив будівництво житлових комплексів, на території яких мають з'явитися два нових хмарочоси. Умови та обмеження на проектування третього хмарочосу можуть затвердити на пленарному засіданні міськвиконкому завтра, 6 грудня.

Зокрема, 15 вересня виконком видав містобудівні умови та обмеження на проектування кількох будинків на вулиці Любінській, 93. Будівництво житлового комплексу має розпочатись на місці колишнього кінотеатру «Галичина». Згідно з виданими умовами, найвища споруда комплексу матиме 20 поверхів і висоту не більше 68 метрів. Умови видані на ім'я Тараса Барщовського – відомого підприємця, засновника групи компаній T.B. Fruit.

Візуалізація: Zaxid.net

27 жовтня виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для зведення 22-поверхового житлового будинку на проспекті Чорновола. Забудовником виступає ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Гравіс”». Хмарочос має з’явитися на ділянці площею 0,4 га поблизу ТЦ «Інтерсіті». Заявлена висота будинку – 78 м. Новий будинок матиме 20 житлових поверхів та два технічні. 

Візуалізація: Zaxid.net

Читайте також: У Львові назвали адреси, де не варто купувати квартири і де хочуть знести багатоповерхівку

Ймовірність будівництва третього хмарочосу на проспекті Червоної Калини, 60 розглянуть на найближчому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, що відбудеться завтра, 6 грудня. Відповідно до проектної документації ТОВ «Авалон статус», новий житловий комплекс хочуть збудувати на земельній ділянці площею 2,1 га, яка розташована поруч із супермаркетом «Арсен» та парком ім. Івана Павла ІІ. Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд, що планують збудувати – не вище 90 метрів.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!