У Львові каналізують десять вулиць у районі Кривчиць

2367 0
Проєкт має бути готовий до липня 2021 року.
Вулиця На сторожі, Google Maps

Вулиця На сторожі, Google Maps

«Львівводоканал» оголосив тендер на розробку проєкту на каналізування вулиць у районі Дорога Кривчицька. Про це повідомив керівник управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Юрій Лукашевський.

Читайте також: Де у Львові все ще риють вигрібні ями. Понад 70 вулиць міста досі неканалізовані

Йдеться про каналізування таких вулиць: вул. Грушева, вул. Прогулкова, вул. Березова, вул. Міжгірна, вул. Низова, вул. На Сторожі, вул. На Копанях, вул. Корпанюків, вул. Над Джерелом, вул. Духновича.

За його словами, колектор має бути запроєктований по низу яру від вул. Міжгірної до каналізаційного колектора на вулиці Богданівській із переключенням до нього каналізаційних мереж по вул. Втіхи та вул.Розкіш.

Проєкт має бути готовий до липня 2021 року.

Читайте також: У Львові наступного року хочуть ремонтувати вулицю Старознесенську за 23 млн грн

Нагадаємо, що у Львові ще понад 70 вулиць неканалізовані. Для того, аби прокласти там каналізаційні мережі, потрібно 450 млн грн. У міському бюджеті на 2020 рік на це передбачили лише 9,5 млн грн. Зокрема, на мережі на вул. Старознесенській (від вул. Богданівської – Балкової) скерували 9 млн грн і 500 тисяч гривень на продовження робіт по вулиці  Яловець – Букова.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!