У Львові контролери допомогли затримати ймовірного диверсанта з Маріуполя

5884 0
Чоловік приїхав до Львова з Маріуполя і входив до незаконних збройних формувань.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Працівники «Львівавтодору» у складі громадського формування «Патріоти» беруть активну участь в нічних патрулюваннях містом. Під час одного з таких рейдів контролери спільно з поліцією затримали чоловіка, який може бути причетний до діяльності диверсійно-розвідувальних груп РФ. Про це повідомили у ЛКП.

Читайте також: У Міноборони заявили, що ворог планує диверсії на Львівщині

З'ясувалося, що небайдужі мешканці повідомили про підозрілу особу на одній з вулиць Львова, яка порушила обмеження комендантської години. Чоловік приїхав до Львова з Маріуполя і входив до незаконних збройних формувань. Також в нього виявили SIM-картку російського оператора.

Контролери ЛКП «Львівавтодор» спільно з правоохоронцями затримали чоловіка. Після чого його доправили у районний відділ поліції.

Працівників «Львівавтодору» обіцяють відзначити преміями.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни

Нагадаємо, що ворог суттєво знизив темпи просування військ, проте не відмовився від проведення наступальних дій. У Міністерстві оборони попереджають про високу імовірність здійснення диверсій на території Львівської та Рівненської областей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!