У Львові курсуватиме новий тимчасовий автобус

2373 0
Автобус №25А курсуватиме, допоки не закінчать ремонт вулиці Б.Хмельницького і не відновить роботу маршрут №25 із зупинкою на вул. М.Кордуби.
фото: kafanews.com

фото: kafanews.com

Наприкінці лютого у Львові почне курсувати новий автобус №25А. Він має покращити транспортне сполучення із Знесінням. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконавчого комітету.

Читайте також: Львівські перевізники хочуть підвищення вартості проїзду у маршрутках

Управління транспорту ЛМР має укласти тимчасовий договір із перевізником на новий автобусний маршрут № 25А. Уже з 22 лютого він має курсувати з вул. М. Кордуби – вул. Опришківська – вул. Б. Хмельницького – вул. Промислова – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького (АС-2) та у зворотному напрямку.

«Це пов’язано з тим, що через ремонт вулиці Богдана Хмельницького маршрут №25 їде до АС №2. Ураховуючи це, ми пропонуємо запровадити маршрут №25А. Це дасть можливість мешканцям Старого Знесіння доїхати до вул. Кордуби», – пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Вартість проїзду буде звичною – 7,00 грн. Утім, пасажири зможуть безоплатно (за наявності квитка) пересідати на автобусний маршрут №25.

Читайте також: Приватний перевізник у Львові придбав вживані автобуси, що мають виїхати на маршрут №53

На тимчасовому маршруті курсуватиме один автобус із загальною пасажиромісткістю не менше 35 пасажирів. Тимчасовий маршрут працюватиме доти, поки ремонтуватимуть вул. Богдана Хмельницького та доки не відновить рух автобусний маршруту № 25 з кінцевою зупинкою на вул. М. Кордуби.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!