У Львові лікарку психлікарні затримали на хабарі від військового

2218 0
Вона вимагала від військовослужбовця 200 доларів за виписку про його лікування у психлікарні.
Фото: національна поліція у Львівській області

Фото: національна поліція у Львівській області

У Львові на хабарі затримали лікарку психіатричної лікарні. Вона вимагала від військовослужбовця 200 доларів за виписку про його лікування у психлікарні. 

Джерело: Львівська обласна прокуратура

Під час проведення обшуку у службовому кабінеті правоохоронці виявили та вилучили документи, грошові кошти та інші речові докази, що вказують на її причетність до вчинення вказаного злочину. 48-річній лікарці одного із медичних закладів Львова за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди повідомлено про підозру. ЇЇ затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України одразу після отримання нею хабаря.

Читайте також: У львівській лікарні виявили розтрати коштів на понад 8 млн гривень

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, на Львівщині головний лікар, зловживаючи службовим становищем, одержав хабар від військовозобов’язаного чоловіка за оформлення медичної документації. Цей документ давав право уникнути мобілізації у Збройних Силах України та безперешкодно виїхати за межі держави в умовах воєнного стану.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!