У Львові маршрутка збила працівника, який ремонтував дорогу

1646 0
Водій, що вчинив ДТП, не зупинився, а поїхав далі.
Умовне фото

Умовне фото

У четвер, 21 грудня, на мості на вул. Кульпарківській працівника Галицького ШРП, який проводив ямковий ремонт, збила приміська маршрут №132. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Сьогодні працівники Галицького ШРП проводили ямковий ремонт на мості на вул. Кульпарківській. Роботи відбувалися на лівій смузі у напрямку центру, а права смуга була відкрита для проїзду. На ділянці робіт було встановлене усе необхідне ознакування. Водій приміського маршруту №132 зі швидкістю поїхав по смузі, де тривали роботи, і збив працівника ШРП», – йдеться в повідомленні.

Водій, що вчинив ДТП, не зупинився, а поїхав далі. 

На місце події викликали швидку і поліцію. Швидка госпіталізувала постраждалого у лікарню св. Пантелеймона в стані середньої важкості. Попередньо, у працівника комунальної служби зламаний ніс, є підозра на струс мозку і можливі переломи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!