У Львові міністерку освіти Лілію Гриневич не пустили в школу

5520 2
У міськраді кажуть, що це через політичну агітацію.
Фото: Лілія Гриневич/Facebook

Фото: Лілія Гриневич/Facebook

Сьогодні, 21 червня, у Львові з візитом перебуває міністерка освіти України Лілія Гриневич. На своїй сторінці у Facebook вона повідомила, що хотіла в одній із шкіл Львова зустрітись з тренерами НУШ, проте її не пустила чиновниця управління освіти.

Читайте також: В Україні скасували указ про шкільну форму

«Мене як Міністра освіти і науки вперше чиновниця від освіти міста Львова не пустила у школу поговорити з тренерами Нової української школи та перевірити впровадження реформи. Чиновниця з управління освіти вимагала написати листа та отримати дозвіл міського голови», – каже Лілія Гриневич.

Міністерка додає, що це школа, де вона колись працювала вчителькою біології, та каже, що «політичній доцільності байдуже на реформи».

Читайте також: В Україні запровадять мережеву освіту. Що це означає

Водночас у прес-службі ЛМР зазначають, що офіційного повідомлення про зустріч з міністеркою в цій школі не надходило.

«Натомість відбулась комунікація директора департаменту освіти ЛОДА з керівником навчального закладу, йшла мова про певну політичну агітацію, оскільки на зустрічі мав бути присутній один з кандидатів у депутати. Ми вважаємо за недопустиме проводити політичну агітацію у навчальних закладах міста», – ідеться в повідомленні ЛМР.

Додамо, Лілія Гриневич бере участь у дострокових парламентських виборах у списку партії прем’єра Володимира Гройсмана.

Водночас керівниця департаменту освіти ЛОДА Любомира Мандзій відповіла Tvoemisto.tv, що не має змоги прокоментувати ситуацію, оскільки супроводжує Лілію Гриневич під час її візиту.


Читайте також:
21 Червня, 2019 18:46
666 ... що до "..не пустили.." ... як сказала директорка школи № 7 -- " ніхто до нас в школу не приходив і не звертався із цього питання.." ... то ж , для чого ви отой галас підняли ? ...
21 Червня, 2019 14:20
666 ... ".. у міськраді кажуть ...." ... а в міськраді різні посадовці при спілкуванні різне розказують ... начальники департаментів -- офіційно , прибиральниці туалетів -- неофіційно ... ви з ким поспілкувались ? ... таке відчуття , що "неофіційно" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!