Під будівлею ОДА мітингують підприємці. Рух по Винниченка відновили

1903 0
Сьогодні відбувається сесія Львівської обласної ради.
Фото: Оля Шведа

Фото: Оля Шведа

У вівторок, 22 вересня, під стінами Львівської облдержадміністрації зібрались мікропідприємці. Вони мітингують проти скасування спрощеної системи оподаткування. Про це повідомляє кореспондент Тvoemisto.tv.

Протестувальники вимагають, аби депутати ЛОР ухвалили звернення до центральної влади про терміновий розгляд законопроєктів 3853-1(2) та 3993. Також, вони хочуть, аби голова ЛОДА Максим Козицький передав президенту вимоги підприємців.

Підприємиця Катіно Равлюк каже, що на протест прийшли ті, хто працює на спрощеній системі оподаткування для того, щоб на сесії ЛОР прийняли звернення підприємців та ЛОР до ВР з вимогою підтримати законопроєкти 3853-1(2) та 3993. Підприємці виступають проти скасування спрощеної системи оподаткування обліку та звітності.

«Бізнесу це дуже шкодить. Коли була спрощена система оподаткування, реєстрування бізнесу було настільки простим, що будь-хто міг заплатити єдиний податок, отримати свідоцтво підприємницької діяльності і провадити бізнес, мати свій стартап. Через нововведення, впровадження фіскалізації ця можливість зникла. Плануємо зайти в сесійну залу і зачитаємо наше звернення», – сказала вона у коментарі Тvoemisto.tv.

Станом на 12.15 год рух по вулиці Винниченка відновили.

Нагадаємо, що підприємці протестували під час робочого візиту президента Зеленського на Львівщину минулої п'ятниці.

Оля Шведа


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!