У Львові можуть створити рекреаційну зону у районі ринку «Галицьке перехрестя»

2876 0
Можливість мають розглянути в межах розроблення концепції північної частини Львова.
фото умовне

фото умовне

У Львові нещодавно проводили опитування «Парки 2023. Як вам зміни?». Мешканці поділилися своїми враженнями та пропозиціями щодо парків. У результаті стало зрозуміло, що більшість респондентів мають доступ до них: 40% людей можуть добратися до парку за 5 хвилин, 30% за 5-15 хвилин і лише 7,2% відповіли, що поруч парків немає. До останніх належать, зокрема, мешканці, які проживають у районі ринку «Галицьке перехрестя». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця управління екології Львівської міської ради Галина Микітчак.

«Були зауваження, що немає жодного парку в районі «Епіцентру» та «Галицького перехрестя». Будемо думати спільно з управлінням земельних ресурсів, яким чином можна цю ситуацію покращити і створити там рекреаційну територію (ред. територія в місті і зеленій зоні, призначена для відпочинку населення)», – прокоментувала керівниця управління екології.

Читайте також: Чи дозволяти рух автобусів через парки Львова, або про дешеву можливість прискорити громадський транспорт 

Вона додала, що можливість створення об'єкту рекреації розглянуть в межах розроблення концепції північної частини Львова. Наразі над цим працює архітектурний відділ.

Нагадаємо, що в межах опитування пів тисячі мешканців громади проголосували за улюблений парк. За підсумками сформували рейтинг найбільш відвідуваних парків Львова. Детальніше про це – за посиланням

Юлія Кметик

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!