У Львові можуть відкрити Почесне консульство Італії

1079 0
Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної ради Ірини Гримак із Надзвичайним та Повноважним Послом Італії в Україні П’єром Франческом Дзадзо.
Photo by Michele Bitetto on Unsplash

Photo by Michele Bitetto on Unsplash

У Львові можуть відкрити Почесне консульство Італії. Це допоможе на місці вирішувати проблеми та організовувати співпрацю, краще розуміти регіон та його можливості. Про це повідомив Надзвичайний та Повноважний Посол Італії в Україні П’єр Франческо Дзадзо.

Читайте також: У Львові відкриють Почесне консульство Індонезії

Під час зустрічі сторони також обговорили можливість розширення авіасполучень між Львовом та італійськими містами. «

Це має пожвавити туристичні обміни, зокрема між курортним Трускавцем, Східницею, Моршином та італійськими містами-курортами, допоможе налагодити ділові контакти, представити інвестиційні  можливості. 

Читайте також: Посольство США планує збудувати у Львові Аmerica Нouse

Нагадаємо, що у Львові на вул. Коперника, 1 відкриють Почесне консульство Республіки Індонезія, а також Генеральне консульство Туреччини. Крім того, найближчим часом планують відкрити Аmerica Нouse


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!