У Львові можуть відкрити представництво однієї з найбільших компаній виробництва зброї

4199 0
Норвезька компанія Kongsberg – один із найбільших у світі виробників зброї.
фото умовне

фото умовне

Мер Львова Андрій Садовий обговорив з директором однієї з найбільших у світі компаній виробництва зброї можливість відкриття їхнього представництва у Львові. Про це Андрій Садовий повідомив у своєму Телеграм-каналі. 

«Норвезька компанія Kongsberg – один із найбільших у світі виробників зброї. Тут виготовляють критично необхідні для нашого захисту засоби – зенітні ракетні комплекси NASAMS, антидронові комплекси та займаються оновленням та модернізацією винищувачів F-16. Генеральний директор Geir Håøy зустрів і розповів про специфіку роботи. Обговорили можливість відкриття представництва у Львові. Символічно, що в день коли ми відвідали виробництво, премʼєр Норвегії заявив, що його країна долучиться до ініціативи надання Україні додаткового ППО», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, на пресконференції у Берліні, канцлер Німеччини Олаф Шольц разом з президентом Франції Еманюелем Макроном і прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском оголосили про намір країн «Веймарського трикутника» направити прибутки від заморожених російських активів в ЄС на підтримку України через закупівлю озброєнь. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!