У Львові на хабарі затримали експерта центру Держпраці

5474 0
Посадовець вимагав від підприємця 42 тис. грн.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

У Львові на хабарі затримали експерта державного підприємства «Західний експертно-технічний центр Держпраці». Посадовець вимагав від підприємця 42 тис. грн.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, службовець вимагав та отримав від приватного підприємця 42 тис грн. за видачу позитивного висновку експертизи, який необхідний суб’єкту господарювання для отримання спеціального дозволу щодо виконання ним робіт із підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів. Експерта затримали під час одержання хабаря. Наразі затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління ГУ НП у Львівській області. Оперативний супровід – співробітники Управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, у Львові викрили та повідомили про підозру головному державному інспектору одного із відділів контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!