У Львові на місці розважального центру хочуть збудувати 16-поверхівку з готелем

16198 0
Також на ділянці буде паркінг у три поверхи, два з яких під землею.
Візуалізація: АРХІМАТИКА

Візуалізація: АРХІМАТИКА

У Львові на вул. Наукова, 7 планують збудувати багатофункційний комплекс, до якого входить офісний центр, готель, два житлові будинки та триповерховий паркінг. Відповідний містобудівний розрахунок розглянули на архітектурно-містобудівній раді ЛМР 1 березня.

Будівництво планують на перетині вулиць Княгині Ольги і Наукової. Ділянка є логічним продовження вже існуючого офісного комплексу, який вже має на цьому місці три окремі будівлі.  На ділянці є розважальний центр ODEON, а також підпірні стінки. Навколо будується чимало новобудов, які сягають 10-13 поверхів. 

У проєкті пропонується посилити офісну функцію, облаштувавши семиповерховий офісний корпус. Також на ділянці планують звести готель тієї ж поверховості та два житлові будинки. Один з них сягатиме 16-ти поверхів. На першому обладнають заклад позашкільної освіти та комерцію.

Зазначимо, що проєкт ще не має погодження від «Украероруху». Оскільки ділянка є недалеко від аеропорту, то висотність найвищої житлової секції можуть попросити знизити. 

Натомість готель вміщатиме 78 номерів, а у будинках розмістять 154 квартири. Усередині ділянки буде пішохідний двір. Також на ділянці буде паркінг у три поверхи, два з яких під землею. У ньому можна буде розмістити 320 автомобілів. 

Читайте також: У Львові не дозволили збудувати заправку WOG

Замовником будівництва є ТОВ «БЕСТ ПРОПЕРТІЗ». За даними YouControl, власником є підприємець та екс-банкір львів’янин Віталій Ломакович. У 2005-2011 роках Віталій Ломакович працював головою правління «БМ-Банку». Згідно з річними звітами банку, головним його акціонером з пакетом у понад 99% акцій тоді був російський «Банк Москви».

Нагадаємо, що врахувавши побажання мешканців, на вулиці Княгині Ольги, біля ЖК «Добра оселя», змінили роботу світлофорів на регульованому переході через трамвайні колії. За відсутності трамваїв, на переході через колії для пішоходів завжди буде зелений сигнал. 

Візуалізація: ТОВ «АРХІМАТИКА»
Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!