У Львові на площі біля Опери встановили 10-метрову лавку

3417 0
Таких лавок на площі буде 4. Першу встановили за кошти меценатів.
Фото: Пресслужба ЛМР

Фото: Пресслужба ЛМР

На площі біля львівської Опери, за кошти мешенатів, встановили першу лавку із чотирьох. Її облаштували поблизу нещодавно висаджених платанів, які місту також подарували.

Читайте також: У Львові запрацював новий фонтан на площі перед оперним театром. Фото дня

«Першу з 10-метрових лавок біля фонтану вже встановлено. Роботи виконано «ЛОЗА торговий дім» за кошти меценатів. Всього таких лавок, згідно з проектом, передбачено чотири, і всі вони стоятимуть в затінку нещодавно висаджених платанів», – зазначив начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев.

Минулого тижня на площі перед Оперним театром посадили 8 платанів. 

Читайте також: На оновленій площі перед оперним театром висадили платани

Нагадаємо, у жовтні на площі запрацював новий фонтан. Він є і світловим, і музичним. Влітку на проспекті Свободи розпочали ремонт ще однієї частини центральної алеї, що веде до Оперного театру. Галицька районна адміністрація ЛМР підписала договір із ПП «Термобуд-Київ». Спочатку договір заключили на 9,5 млн грн через брак коштів. Повна вартість робіт, відповідно до проєкту, становить понад 13 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!