На місці самобуду на розі Варшавської і Соснової облаштують сквер

1760 0
Земельну ділянку передали Шевченківській райадміністрації.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

На розі вулиць Варшавської і Соснової буде сквер замість забудови. Рішення про те, щоб передати ділянку площею 0,2948 га Шевченківській районній адміністрації, сьогодні, 11 березня, ухвалили депутати ЛМР. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В ухвалі зазначено, що зміна цільового використання землі та ландшафту ділянки – заборонена. Шевченківська райадміністрація має зареєструвати речове право на земельну ділянку і забезпечити цілодобовий доступ до неї для ремонту, обслуговування або будівництва інженерних мереж.

Читайте також: Біля костелу Бернардинів відремонтують сквер і встановлять статую Діви Марії

Як повідомляло Tvoemisto.tv, аби зберегти сквер на розі Варшавської і Соснової, місто надало забудовнику «Львівоблагропромбуд», який вже почав зводити тут будинок, іншу земельну ділянку – на вулиці Під Голоском. Забудовник зобовязався зарити котлован в межах земельної ділянки на розі вул. Варшавської –  вул. Соснової, провести благоустрій території та повернути місту цю земельну ділянку у стані, не гіршому від того, в якому вона надавалась в оренду.

ТЕГИ: лмр, сквер

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!