У Львові на Сихові відкриють спортмайданчик для ігрових видів спорту

2186 0
У Львові на Сихові споруджують мультифункціональний спортивний комплекс для ігрових видів спорту. Поруч із СЗШ №95 будують спортивний комплекс із спортивним майданчиком з піщаним покриттям та будівлею з спортивним залом. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: sportaut.ru

фото: sportaut.ru

Роботи з будівництва спортивного майданчика розпочали ще торік й тривають вони і до нині.

Спортивний комплекс на Сихові складатиметься з двох частин: критого залу, а також відкритої території зі спортмайданчиком. У приміщенні облаштують спортивний зал, а також підсобні приміщення: санвузли, душові кабіни. На відкритій частині будуть різноманітні площадки для занять різними видами спорту, зокрема волейболу та баскетболу.

Користуватися комплексом зможуть учні школи №95, діти із садочку, а також мешканці міста у позаурочний час.

На відкритій частині спортивного майданчика заплановано встановлення нічного освітлення, тож він буде відкритим до пізнього вечора.

За словами директора СЗШ № 95, спортивний комплекс задумувався ще до Євро-2012 – для розвитку, спортивного гарту дітей, особливо тих, які мають особливі освітні потреби, бо школа № 95 вже з початку 90-х років займається дітьми з інвалідністю, і їх налічують у освітньому закладі, станом на сьогодні - 27. Тому у цьому комплексі передбачено ліфт на три поверхи, який підніматиме людей з проблемами опорно-рухового апарату, будуть спортивні майданчики з пісочним покриттям для гри у волейбол, футбол.

«Спортивні площадки будуть розвідні – для того чи іншого виду спорту і використовуватимуться  у теплий період року – для того, щоб діти  могли займатися на свіжому повітрі, а в холодний період там буде спортивний зал. За планом будівництво, що здійснюється за кошти з бюджету розвитку міста, має завершитись у грудні 2017 року», - розповів Юрій Моклович, директор СЗШ №95.

Загальна кошторисна вартість будівництва адміністративно-побутового корпусу ігрових видів спорту та спеціалізованого ігрового майданчика для занять спортивними іграми на пісочному покритті в цінах 2015 року становить 14,7 млн.грн

Завершення будівництва майданчику планувалось в 2017 році, проте хочуть закінчити його звершення уже цьогоріч.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!