У Львові на тиждень продовжили роботу Великоднього ярмарку

1261 0
Ярмарок працює на проспекті Свободи.
Фото: Evgeny Kraws/Facebook

Фото: Evgeny Kraws/Facebook

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення про продовження роботи Великоднього ярмарку до 19 травня. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Нагадаємо, ярмарок на проспекті Свободи запрацював 26 квітня і мав тривати до 12 травня. У робочі дні ярмарок працює з 13:00 до 22:00, а у вихідні та святкові дні – з 10:00 до 23:00.

Читайте також: Як на площі Ринок святкують поливаний понеділок. Фото

Цей Великодній ярмарок – вже дев’ятий. Цього року підприємцям не видавали погодження на торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом, оскільки нещодавно у Львові заборонили продавати алкоголь і пиво у кіосках.

Як і у попередні роки, організатором ярмарку є ТзОВ «Львівські Ярмарки», що також організовує різдвяні ярмарки у Львові. Його власниками, згідно з даними системи Youcontrol, є Роман Кедик, Віктор Олянишен та Віктор Фіняк.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!