На великодньому ярмарку у Львові не продаватимуть алкоголь і пиво

4692 0
Цього року на ярмарку не продаватимуть слабоалкогольні, алкогольні напої та пиво.
Фото: Evgeny Kraws/Facebook

Фото: Evgeny Kraws/Facebook

Із 26 квітня по 12 травня на проспекті Свободи працюватиме традиційний великодній ярмарок. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 19 квітня.

Читайте також: На Великдень українці відпочиватимуть 5 днів

Традиційно ярмарок розташують на центральній пішохідній алеї проспекту від пам’ятника Шевченкові до оперного театру. У робочі дні ярмарок працюватиме з 1:00 до 22:00, а у вихідні та святкові дні – з 10:00 до 23:00.

Натомість цього року підприємцям не видаватимуть погодження на торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом, оскільки нещодавно у Львові заборонили продавати алкоголь і пиво у кіосках. Утім петиція проти цього рішення уже набрала понад 500 голосів, тож її мають розглянути на наступному пленарному засіданні.

Як і у попередні роки, організатором ярмарку є ТзОВ «Львівські Ярмарки», яке також організовує різдвяні ярмарки у Львові. Його власниками, згідно з даними системи Youcontrol, є Роман Кедик, Віктор Олянишен та Віктор Фіняк.

Читайте також: В мережі з'явилося відео вибухів на різдвяному ярмарку у Львові

Торік у грудні на ярмарку біля оперного сталася пожежа, яку ймовірно спричинив вибух балона. У результаті медики госпіталізували чотирьох осіб, ще один постраждалий звернувся по допомогу самостійно. За кілька днів ярмарок спершу частково, а потім повноцінно відновив роботу. У поліції повідомили, що винуватцям пожежі загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!