У Львові на вулиці Князя Романа заборонили паркування

4576 0
На вулиці Князя Романа встановили нові дорожні знаки про заборону паркування.
фото: Варта1

фото: Варта1

У Львові на вулиці Князя Романа встановлено дорожні знаки, що означають заборону паркування. Тепер не можна паркуватися біля готелю «Швейцарського» та вздовж вулиці Князя Романа. Про це повідомляється в спільнті Варта 1 у Facebook

Читайте також: Частину центру Львова закриють для руху автомобілів. Схема 

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, порушення правил паркування транспортних засобів стає причиною уповільнення руху транспорту: «На сьогоднішній день у Львові є багато випадків порушення правил паркування на вул. Личаківській, вул. Городоцькій, вул. Коперника, вул. Князя Романа, вул. Словацького, вул. Стефаника, на проспекті Свободи, що стає причиною значних заторів на дорогах. Тепер ми будемо відслідковувати на камерах випадки неправильного паркування, подаватимемо цю інформацію на сайт Львівської міської ради та оперативно передаватимемо поліції, з метою допомогти вирішувати це питання». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Опублікувала Олеся Шеремета

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!