У Львові на вулиці Володимира Великого знесли ще два МАФи

3291 0
Минулого тижня з вулиці Володимира Великого вже забрали дві тимчасові споруди.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

На вулиці Володимира Великого демонтували ще два МАФи. Вони заважали капітальному ремонту тротуару, який там запланований. На цій вулиці планують облаштувати велодоріжку. Про це повідомили в департаменті містобудування Львівської міської ради.

Минулого тижня з вулиці Володимира Великого вже забрали дві тимчасові споруди, тож загалом на цьому відрізку вулиці демонтували вже чотири кіоски. Більшість споруд демонтували силами КП «Адміністративно-технічне управління», деякі забрали самі ж власники.

Читайте також: У Львові мають демонтувати МАФ на вулиці Петлюри

Зазначимо, що у Львові діяльність тимчасових споруд регулює ухвала «Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова». Відповідно до неї, усі тимчасові споруди, які не внесено у Комплексу схему і не мають відповідних дозвільних документів, підлягають демонтажу.

Нагадаємо, на вулиці Симона Петлюри, 11Б планують демонтувати тимчасову споруду для здійснення підприємницької діяльності. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: маф

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!