У Львові мають демонтувати МАФ на вулиці Петлюри

1298 0
Демонтувати споруду повинні впродовж 60 календарних днів.
Фото умовне, вул. С. Петлюри//billboards.com

Фото умовне, вул. С. Петлюри//billboards.com

На вулиці Петлюри, 11Б планують демонтувати тимчасову споруду для здійснення підприємницької діяльності. Відповідне рішення 30 травня погодили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Здійснити демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди мають за участі представника Залізничної районної адміністрації упродовж 60 днів. У разі, якщо розмір чи конфігурація тимчасової споруди не дозволяє провести демонтаж та перевезення тимчасової споруди у цілісному стані, її розділять на конструктивні елементи.

Якщо у тимчасовій споруді перебуває майно, то мусять здійснити опис майна та забезпечити його перевезення до місця його відповідального зберігання. Крім того, за два тижні Залізнична районна адміністрація повинна встановити власника самовільно встановленої споруди.

Читайте також: На вул. Володимира Великого знесли ще два МАФи

Нагадаємо, що 27 квітня під будівлею Львівської ратуші зібралися підприємці на протест проди демонтажу МАФів. Вони зазначали, що такими діями міська рада позбавляє багатьох львів'ян місця роботи та способу заробітку. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!