У Львові на вулиці Замарстинівській стався вибух газу. Оновлюється

2507 0
Є троє потерпілих, які надихалися продуктами горіння.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

У Львові на вулиці Замарстинівській, 28 сьогодні, 13 грудня, стався вибух газу. Рух вулицею перекрили, також тимчасово не курсуватиме електротранспорт. Про це повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

«Підрозділи працюють, проводять евакуацію з верхніх поверхів, паралельно ліквідовують горіння. Є троє потерпілих, вони надихалися продуктами горіння», – повідомив Віталій Туровцев.

Попередньо троє людей мають опіки різних ступенів важкості, їх госпіталізували.

У патрульній поліції Львівської області зазначають, що в одній із квартир пролунав вибух. На місці події працюють підрозділи ДСНС, медики та патрульні. 

Тvoemisto.tv провело стрім із місця вибуху. Його можна переглянути тут:

Під вечір стало відомо, що причиною вибуху газу з подальшим горінням могла стати несправна газова колонка.

Як зазначив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, після завершення робіт службами ДСНС, будинок обстежать проєктанти, визначать роботи, які необхідно виконати першочергово. За потреби, мешканцям нададуть інше тимчасове житло.

Читайте також: У Львові назвали попередню причину вибуху газу на Замарстинівській

Стало відомо, що двох потерпілих після вибуху у житловому будинку на вул. Замарстинівській госпіталізували у 8-му міську лікарню Львова. Стан 67-річної жінки вкрай важкий, а стан 47-річного чоловіка медики оцінюють середньої важкості. 

За словами завідувача відділення невідкладної допомоги 8 лікарні 1 ТМО Олега Малетича, у пацієнтів – опіки обличчя, тулуба, верхніх дихальних шляхів та кистей.

«Внаслідок вибуху газової колонки, що трапився у житловому будинку, з опіками у нашу лікарню госпіталізували двох пацієнтів. 67-річна жінка перебуває у вкрай важкому стані і має опіки близько 25% тіла. Через те, що вона надихалася продуктами горіння, найбільше в неї уражені верхні дихальні шляхи. У 47-річного чоловіка уражено близько 15% тіла, його стан середньої важкості», – каже Олег Малетич.

Нагадаємо, що вибух на вул. Замарстинівській стався в одній з квартир на 2-му поверсі триповерхівки. Квартира була повністю охоплена вогнем. Травмувалось 3 осіб, ще двоє звернулись за медичною допомогою. Попередня причина вибуху – несправність газової колонки.

Фото ДСНС Львівщини

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!