У Львові на залізничній станції «Підзамче» встановлять захисні щити

2383 0
У Львові на залізниці в районі станції «Підзамче» планують встановити захисні екрани, які дбатимуть про безпеку мешканців Личаківського району та часткову звукоізоляцію. Про це повідомили на апаратній нараді ЛМР у середу, 30 вересня.
фото: manualsem.com, railwayz.info, gazeta.lviv.ua

фото: manualsem.com, railwayz.info, gazeta.lviv.ua

Як розповіла Tvoemisto.tv заступниця голови Личаківської райадміністрації Галина Гладяк, вже наступного тижня почне роботу група спеціалістів. «Залізнична колія проходить паралельно вулиці Новознесенській, де міст переходить на старе «Знесіння». Саме на цій ділянці і плануємо встановити так звані захисні екрани, але маємо погодити із управлінням «Львівської залізниці»,  де вони можуть розміщуватись згідно із нормами.  Наступного тижня ми організовуємо зустріч із представниками МНС,  «Львівської залізниці» і мешканцями району. Детальніше про те,  скільки коштуватиме виконання робіт і коли буде зреалізовано цей проект можна буде говорити тільки після того, коми матимемо результати зустрічі і  експертні оцінки»,  –  каже Галина Гладяк.

Читайте також: Укрзалізниця запустила додаткові потяги зі Львова. Перелік

Нагадаємо, в понеділок, 5 жовтня, на свій перший маршрут вийде денний швидкісний потяг категорії «Регіональний експрес» № 701/702 сполученням Львів – Чернівці – Львів.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!