На Замарстинові у Львові продадуть землю на торгах і збудують офіси

2188 0
Будівля матиме підземний паркінг, а її висота має становити до 18 м.
Google maps

Google maps

Виконком Львівської міськради 20 січня погодив містобудівні умови та обмеження на будівництво офісної будівлі з підземним паркінгом на вулиці Городницькій, 43, що у Шевченківському районі. 

Йдеться про земельну ділянку, що призначена для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону. Так, після проведення аукціону переможець отримає технічні умови на інженерне забезпечення цього об’єкта та має розробити робочий проєкт. 

Читайте також: Коні, підводи і побілені хати. Яким був Замарстинів 60 років тому

Як зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконкому, йдеться про офісну будівлю, відсоток забудови якої може становити 40%, а висота об’єкта – до 18 метрів. 

Читайте також: Може стати новим центром Львова. Як розвивається Підзамче

Нагадаємо, що на вулиці Донецькій, 26 у Львові планують збудувати двоповерховий офісний центр. Йдеться про будівлю площею 78,9 кв. метрів, яку ще у 2021 році продали на аукціоні. Містобудівні умови надали Віталію Молінському, який купив занедбану будівлю на аукціоні за 600 тис. грн. За словами архітектора і співавтора проєкту Миколи Шеремети, біля офісних приміщень планують також облаштувати благоустрій. 

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!