У Львові на житловий будинок упав кран. Фото

2733 0
Сьогодні, 25 лютого, у Львові на вулиці Багалія, 3а, впав будівельний кран на будинок. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі поліції.
фото: прес-служба поліції

фото: прес-служба поліції

Будинок, на який обвалився будівельний кран, – житловий. У ньому мешкає шість осіб. Постраждалих немає, – повідомили у прес-службі поліції. Наразі з’ясовуються обставини події.

Фото: прес-служба поліції

Як зазначає голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко, відшкодовувати збитки повинен забудовник, відповідно до домовленостей із мешканцями. Водночас, за словами голови районної адміністрації, якщо мешканцям не вдасться домовитись із забудовником, то вони можуть звернутись до суду. Суму збитку повинна визначити експертиза. 

Читайте також: Львів судитиметься черещ скандальну забудову

Нагадаємо, близько півночі 18 лютого на вулиці Шевченка у Львові обсипалась штукатурка і відвалилася частина балкона будинку №90. За цією адресою знаходиться департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!