У Львові намагалися пошкодити новий фонтан біля Оперного театру

3507 0
Охорону площі посилять.
фото романа балука

фото романа балука

У Львові невідомі розлили технічне масло на новий фонтан біля Оперного театру. Галицька адміністрація звернеться через це у поліцію.

«Розлиття технічного масла на верхній поверхні нового фонтану біля Оперного театру розцінюємо як спробу пошкодити фонтан. Масло було розлито так, що воно просочилося всередину. Однак завдяки спеціально встановленим фільтрам його виловили, і воно не пошкодило обладнання, розташоване під землею», – розповів голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Читайте також: Музично-світловий фонтан біля Оперного театру у Львові коштував понад мільйон доларів

Нагадаємо, новий фонтан запрацював з 22 жовтня. Він є і музичним, і світловим. Двічі на день, о 12:00 та о 18:00, тут відтворюють композиції львівських виконавців. У вечірній час фонтан підсвічують RGB та LED світильниками білого кольору. У холодну пору року його відключать і він перетвориться на пішохідну зону. Облаштування нового фонтану біля Оперного театру профінансував благодійний фонд «Сокар Благо». Приблизна його вартість 1,5 млн. доларів – понад 28 мільйонів гривень.

 

 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!