У Львові навчатимуть, як цікаво розмовляти з дітьми про мистецтво

1482 0
Вівторок, 24 лютого, «Видання Старого Лева» оголошує днем книжки «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» Франсуази Барб-Ґалль у Львові. До Львова приїжджає перекладачка книжки Софія Рябчук і з цієї нагоди видання організовує одразу дві зустрічі презентації.
фото:starylev.com.ua

фото:starylev.com.ua

Для дітей та їхніх родин - у Художньо-меморіальному музеї Леопольда Левицького (вул. Устияновича, 10) о 16:00. Та у дорослому форматі у книгарні «Є» (просп. Свободи, 7) о 18:00, повідомляє Львівський портал.

На «дитячій» презентації у Художньо-меморіальному музеї Леопольда Левицького Софія Рябчук та музейний працівник Ольга Ткачук на практиці показуватимуть, як весело і цікаво розмовляти з дітьми про мистецтво. Вони розкажуть дітям та їхнім родинам про те, навіщо говорити з дітьми про мистецтво і яка з цього користь. Цікаво розкажуть про кілька картин, зокрема і про картини Левицького, завдяки чому шанувальники зможуть подивитися на них по-новому. А ще діти зможуть по-своєму розмалювати картину Леопольда Левицького, а потім порівняти її з оригіналом та вчитимуться малювати «неправильні» картини.

 Вхід на обидві презентації вільний.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!