У Львові за результатами конкурсу назвали найкращу кав’ярню міста

12710 0
На фестивалі щорічно визначають найкращу кав'ярню міста.
Фото: зі сторінки фестивалю у Фейсбук

Фото: зі сторінки фестивалю у Фейсбук

У Львові у рамках фестивалю «Lviv Coffee Festival» назвали найкращу кав’ярню міста. Нею став заклад «Kredens Cafe». Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав виконавчий директор кав’ярні Арсен Шлапак. 

Читайте також: У Львові відкрилася ветеранська кав'ярня із килимком під ноги так званої ДНР

«Дякую всім за цю нагороду. Для мене це знак, що ми рухаємося у правильному напрямку, і що потрібно не зупинятися! KREDENS CAFE краща кав’ярня!», – повідомив він. 

Цього року вирішили почати з опитування в соцмережах – кожен охочий міг запропонувати свою улюблену кав’ярню, з яких під час Кавового туру обрали одну найкращу.

Фестиваль «Lviv Coffee Festival» проходить у Львові щорічно, на ньому презентують усе, що є у каві і до кави. Під час Свята «На каву до Львова» проходить конкурс з метою визначення найкращої кав’ярні міста. Цьогоріч він пройшов з незмінним гаслом «На каву – до Львова» на подвір’ї Палацу Потоцьких з 24 вересня і завершився сьогодні, 26 вересня.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!