У Львові відкрилася ветеранська кав'ярня із килимком під ноги так званої ДНР

5174 0
Двоє атовців у Львові відкрили ветеранську кав'ярню.
Фото: Володимир Штурм

Фото: Володимир Штурм

У Львові на вулиці Городоцькій,23 відкрилася кав’ярня мережі «Ukrainian Military Coffee» із прапором ДНР замість килима під ногами. Її відкрили ветерани війни з Росією Ігор Фльорко та Ростислав Грицьків. Про це йдеться на їхній інстаграм-сторінці.

Кав'ярні Ukrainian Military Coffee щомісяця віддають частину прибутку на українське військо.

«Прапор так званої динири під ногами всі гості сприйняли з позитивом та розумінням. Проте не обійшлось і без великої кількості дзвінків на гарячу лінію поліції. Яких тільки спецслужб у нас сьогодні не було. Телефонували зі скаргами на наявність терористичної та сепаратиської символіки у центрі міста», – поділився враженнями від відкриття ветеран Ігор Фльорко.

Читайте також: Від автомата до власної ферми. Як АТОвець на Львівщині почав розводити перепілок

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Староєврейській,18 відкрилась піцерія Veterano Pizza. Учасникам АТО тут пропонують постійну знижку 25%. Відкрив піцерію Микола Новіков – ветеран російсько-української війни, родом з Луганська. На Львівщину чоловік переїхав чотири роки тому із сім’єю, вони проживають у Стебнику.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!