У Львові назвали перелік незаконних будівництв. Деталі

6284 2
У Львівський міський раді озвучили список будівництв, щодо яких міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до правоохоронних органів з вимогою зупинити продаж квартир у цих будинках.
Фото: domik.ua

Фото: domik.ua

За словами очільника міста, будівництво там ведеться незаконно. Зокрема, мер попросив мешканців утриматись від купівлі нерухомості в наступних об’єктах:

  • комплекс «Хмельницький хол» на вулиці Хмельницького, 284а
  • новобудова на вулиці На Нивах
  • житловий комплекс «Галіція» на вулиці Шевченка, 307а
  • новобудова на куті вулиць Варшавської-Соснової.

Причиною того, чому там ведеться незаконне будівництво, Андрій Садовий назвав корупцію в Уряді, зокрема в Міністерстві культури, яка видавало дозволи на будівництво в зоні ЮНЕСКО, та в Інспекції держархбудконтролю. Остання зараз передана в підпорядкування місцевій владі.

 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
2 Грудня, 2015 18:47
Оксана Там не тільки не демонтували два поверхи, але ще й добудували, і далі щось добудовують. А зовсім поряд почали ще одну дванадцятиповерхівку (мабуть, також "законну"). Цікаво, хто буде винний, якщо все це похде вниз...
30 Листопада, 2015 21:11
сергій фото до статті є іншої контроверсійної забудови на вул. лукаша, але не тих, що перелічені у статті.
до речі, там так і не демонтували останні 2 поверхи, як писало у іншій статті на tvoemisto.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!