У Львові не курсує автобус №2А

816 0
Тролейбуси №22 та №29 курсують за зміненим маршрутом.
Фото Святослава Нейгауза

Фото Святослава Нейгауза

Через заміну колектора на вул. Героїв УПА, сьогодні, 18 червня, тролейбус № 30 не курсуватиме, а тролейбуси № 22, 29 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Також не курсуватиме автобус № 2А. Про це повідомили у міськраді.

Тролейбуси №22 та №29 курсують від Автовокзалу до вуп. Щирецької за звичним маршрутом, а у зворотному напрямку по вул. Володимира Великого і до зупинки Автовокзал.

Також у зв'язку із продовженням аварійних робіт на вул. Героїв УПА не курсуватиме автобус №2А. 

Після ремонтних робіт із заміни колектора для відновлення руху громадського транспорту проведуть ще роботи з відновлення благоустрою. Коли по вул. Героїв УПА зможе курсувати громадський транспорт, повідомлять після завершення всіх робіт.

Нагадаємо, на вулиці Героїв УПА, 72 у Львові утворилося провалля на проїзній частині. Як повідомили у патрульній поліції, заїзд з вулиці Антоновича вулицею Васильківського закритий. Об'їзд автівок відбуваєтся вулицею Федьковича.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!