У Львові не курсуватиме один трамвайний маршрут, ще один – за зміненою схемою

1557 0
Зміни застосували через провал на каналізаційному колекторі під трамвайною колією.
Фото умовне

Фото умовне

На вулиці Личаківській, 82 трапився провал на каналізаційному колекторі під трамвайною колією. Щоб ремонтні бригади мали можливість ліквідувати провал, необхідно розібрати колію.

Джерело: пресслужба ЛМР

Ремонтні роботи триватимуть до 22:00 13 грудня. На період відновлення рух трамваїв на вулиці Личаківській буде призупинено.

Читайте також: У Львові обледеніла уся контактна мережа електротранспорту. Коли можуть відновити рух 

«Трамвай №1 не курсуватиме, а трамвай №2 відновить свою роботу за зміненим маршрутом: «вул. Коновальця – центр»повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту.

Нагадаємо, що станом на 16:00 год у Львові вдалося відновити рух на двох трамвайних маршрутах – №6 та №9.  Найближчим часом запрацює маршрут №3, і частково №4, на якому трамваї курсуватимуть від Головного залізничного вокзалу до Академії мистецтв та у зворотному напрямі. 

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!