Виконком не погодив будівництво багатофункційного житлового комплексу на Садовій

6538 0
На Садовій, 2а хотіли зводити житлові та нежитлові приміщення з будівлею громадського призначення.
Фото: abctv.kz

Фото: abctv.kz

У Львові не погодили видачу містобудівних умов та обмежень ТзОВ «Спецбудмонтажпроект» на будівництво багатофункційного комплексу на вул. Садовій, 2а. Йдеться про житлові та нежитлові приміщення з будівлею громадського призначення, даховою котельнею, трансформаторною підстанцією та підземною автостоянкою. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Як уточнили в управлінні архітектури та урбаністики ЛМР під час виконкому, через неповний пакет документів його повернули на доопрацювання. 

Читайте також: Депутати не проголосували за збереження вілли Стеткевича на Замарстинівській

Додамо, що за даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Спецбудмонтажпроект» зареєстроване у Пустомитах, а його власниками є Роман Кулиняк, Оксана Балабух та Петро Березюк. 

Читайте також: Громадський простір, комунальний ринок і ТЦ. Як зміниться локація на перехресті Садової Петлюри

Нагадаємо, у листопаді минулого року депутати проголосували за виділення землі для компанії «Спецбудмонтажпроект», але їхнє рішення заветував міський голова Львова Андрій Садовий. Як повідомляли Наші гроші. Львів, у зауваженні до ухвали він пояснив, що земельна ділянка належить до зони Г-6. А оскільки ухвалою передбачене будівництво з житлом на верхніх поверхах, то вона суперечить основній містобудівній документації. Однак пізніше у грудні Садовий відкликав своє вето на виділення 0,33 га землі для ТОВ «Спецбудмонтажпроект» під будівництво житлового комплексу на вулиці Садовій.

За генеральним планом, ця ділянка належить до зони промислових підприємств, а за зонінгом – до торгівельної зони (Г-6). На таких територіях можна розміщувати ринки, магазини та торговельні центри. Згідно з цими документами, будівництво житла тут не можливе.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!