У Львові невідомі зрізали десять дерев на вулиці Дунайській

2168 0
Серед дерев були груша, вишня, алича і бузок.
Фото: Любов Андрієвич

Фото: Любов Андрієвич

У Львові в суботу, 10 червня, невідомі зрізали 10 дерев на вул. Дунайській, 6. Про це повідомив у коментарі Tvoemisto.tv фахівець КП «Адміністративно-технічне управління» Володимир Гулей.

За його словами, 10 червня мешканці району помітили, що зрізали дерева та звернулися на «Гарячу лінію» Львова. Серед дерев були груша, вишня, алича і бузок. На вулиці Дунайській, 6 зафіксували порушення правил благоустрою, а саме знищення зелених насаджень. Розмір заподіяної шкоди 5 590 гривень.

На час проведення обстеження не вдалось встановити відповідальних за вчинене правопорушення. Тому КПАТУ готує звернення до поліції. Після отримання необхідної інформації, порушники можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності. Відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення з порушників стягнуть штраф до 1 360 гривень. Однак адміністративного штрафу не звільняє від необхідності подальшого відшкодування заподіяної шкоди.

Читайте також: У Львові біля школи зрізали каштани

Нагадаємо, що представниця фонду Оксана Дащаківська разом із представниками міста, активістами, науковцями та екологами розповіли, яким має бути догляд дерев, зокрема, як робити кронування, не завдаючи їм шкоди.

Фото: Любов Андрієвич

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!