У Львові облаштовують сенсотеку для незрячих дітей. Фото

2281 0
Меблі та інвентар мають закупити наступного року, коли й відкриють сенсотеку.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на вулиці Уласа Самчука , 22 відкриють сенсотеку для незрячих, на облаштування якої впродовж 2016-2019 років витратили 2,5 млн грн, інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львів спить, Шептицький працює. Репортаж із першої цілодобової бібліотеки

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, завершити всі внутрішні роботи планують до кінця року. Сюди вже закупили спеціалізоване обладнання – відеозбільшувач для читання та принтер шрифтом Брайля на суму 287 500 грн. Меблі та інвентар мають закупити наступного року, коли й відкриють сенсотеку.

Нагадаємо, всі бібліотеки Львова за кілька років мають перетворити на медіатеки. Найближчим часом у місті мають відкрити п’ять оновлених бібліотек: на вул. Городоцькій, 285, Стрийській, 79, Шевченка, 230а, просп. Червоної Калини, 58 та Богдана Хмельницького, 175.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!