У Львові облаштували ще декілька паркувальних майданчиків. Локації

1023 0
Усі вони розташовані у 3-й зоні паркування та загалом налічують 88 машиномісць.
фото умовне

фото умовне

У Львові облаштували ще чотири паркувальні майданчики. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Відтак, вказані майданчики розташовані на вулицях Озаркевича, Тершаковців, Гладишевського та Вільній та загалом налічують 88 машиномісць. Окрім того, 10 з них – для осіб з інваліднстю. 

  • Майданчик на вул. Озаркевича (від вул. Городоцької до вул. Шептицьких) налічує 27 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 3. Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою - вул. Городоцька, 50 та вул. Листопадового Чину, 11 (магазин «Маркет»).

  • Майданчик вул. Тершаковців (від вул. Г. Чубая до вул. Пекарської) налічує 27 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 3. Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою - на вул. Пекарська, 33, вул. К. Левицького, 37 та вул. Тершаковців, 1.

  • Майданчик на вул. Гладишевського (від вул. І. Франка до вул. Кирила і Мефодія) налічує 24 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 3. Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою - на вул. І. Франка, 66.

  • Майданчик на вул. Вільна (від вул. Клепарівської до вул. Хорватської) налічує 10 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 1. Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою - на вул. Шевченка, 12 та вул. Клепарівська, 16 (біля входу на Краківський ринок).

Нагадаємо, що за минулий тиждень у Львові інспектори з паркування оштрафували 4 023 водіїв за порушення правил зупинки/стоянки авто, на загальну суму 1 488 900 грн. Деталі – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!