За тиждень у Львові оштрафували чотири тисячі водіїв за неправильну стоянку авто

2913 0
Загальна сума штрафів сягнула 1 488 900 грн.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

За минулий тиждень інспектори з паркування оштрафували 4 023 водіїв за порушення правил зупинки/стоянки авто, на загальну суму 1 488 900 грн. Про це повідомили у ЛМР. 

Через порушення правил стоянки, за минулий тиждень на арешт-майданчик евакуювали 126 транспортних засоби. Від початку року і станом на 7 березня інспектори з паркування виписали 32 870 штрафів  за порушення правил зупинки/стоянки авто на загальну суму 12 млн грн. Через порушення правил стоянки, на арешт-майданчик евакуювали 1095 транспортних засобів.

Читайте також: На історичній вулиці у Львові просять демонтувати знаки. Мешканцям запропонували розробити нову схему

Додамо від початку року від оплати штрафів за неналежне паркування до міської казни надійшло 12 млн грн. Це в тому числі і кошти від сплати штрафів, які були оформлені в 2023 році. Зауважимо, кошти зі сплати штрафів за неналежне паркування скеровують, зокрема, на потреби військових. 

Нагадаємо, мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує впродовж 10 днів, то сума штрафу зменшується вдвічі.

Раніше Tvoemisto.tv поспілкувалося з інспектором із паркування: як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик. Детальніше читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!