У Львові облаштують 13 нових парковок. Перелік адрес та ціни

2500 0
11 з них будуть розташовані в центрі міста, а загалом мають забезпечити місця для 341 авто.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Про це повідомили в ЛКП «Львіватодор», який став балансоутримувачем парковок, передає прес-служба Львівської міської ради. 16 травня відбувся конкурс на визначення ділянок під паркувальні майданчики та організації, що їх утримуватиме. 
 
В першій зоні паркування передбачають 11 ділянок. Вартістю 6 грн за годину будуть парковки за адресами:
 
вул. А Волошина – 14 паркомісць,
вул. І.Григоровича – 13 паркомісць,
вул. Герцена – 19 паркомісць,
вул. Фредра – 14 паркомісць,
вул. П. Ковжуна – 20 паркомісць,
вул. І. Гавришкевича – 23 паркомісця,
вул. С. Наливайка – 12 паркомісць,
 
Ще чотири парковки будуть об’єднані в одну закриту зону. Вартість послуг тут становитиме 8 грн за годину. За законом, 10% паркомісць (7 місць) в цій зоні безкоштовно надається людям з інвалідністю. 
 
вул. Вірменська – 18 паркомісць,
вул. Театральна – 25 паркомісць,
вул. Низький Замок – 20 паркомісць,
вул. Лесі Українки – 10 паркоміць,
 
В другій зоні паркування будуть встановлені паркомати, вартість послуги складатиме 2 грн. за годину. Це стосується ділянок за адресами:
 
вул. Городоцька, 83 (біля Цирку) – 49 паркомісць,
вул. Стрийська – В.Великого – 104 паркомісця.
 
«Після перемоги в конкурсі ми отримали на обслуговування 13 нових парковок. А це, відповідно, 341 паркомісце. Зараз нам потрібно оголосити тендер на закупівлю обладнання, встановлення дорожніх знаків, виготовити паспорти майданчиків, погодити їх з поліцією. Після того, як виконаємо усі ці умови, будемо укладати договори з управлінням транспорту», – розповів начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк.
 
Опублікувала Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!