У Львові облаштують громадський простір поблизу військового вишу

4776 0
Виш змістить огорожу, щоб відкрити частину своєї території
Фото: Візуалізація ЛМР

Фото: Візуалізація ЛМР

Поблизу Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного облаштують громадський простір. Учора виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови і обмеження на будівництво монументального знака (флагштока) з національною символікою та благоустрій частини території Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на вул. Героїв Майдану, 32.

Читайте також: У Львові оголосять архітектурний конкурс на облаштування території на місці Монументу слави

«Це дасть можливість відкрити частину Академії сухопутних військ для містян, тобто ми отримаємо новий громадський простір», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Тож, виш змістить огорожу щоб відкрити частину своєї території і облаштувати там громадський простір. Незабаром тут встановлять лавки, облаштують освітлення, планують висадити кущі.

Висоту флагштоку мають погодити із управлінням історичного середовища ЛМР.

Нагадаємо, у Львові провели заміри Монументу слави, який мали демонтувати до кінця зими. Рештки монументу має забрати до себе Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія Терору». Також у Львові оголосять архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію облаштування території, обмеженої вулицями Стрийської, Героїв Майдану, Вітовського та Франка, де власне зараз знаходиться Монумент Слави.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!