У Львові облаштують ще дев'ять творчих майстерень

579 0
Під майстерні віддали приміщення у різних районах міста.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

У Львові для облаштування творчих майстерень виділили ще 9 приміщень. Вони розташовані у Галицькому, Личаківському, Франківському, Залізничному та Шевченківському районах. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Як йдеться у повідомленні, управління комунальної власності ЛМР оголосило та уклало 9 договорів оренди на творчі майстерні різної площі – від 13 до 45 кв.м.

«Торік депутати проголосували ухвалу, якою визначили творчих працівників як тих, хто надає соціально-важливі послуги для міста, і тому договори оренди з ними продовжуються без проведення аукціону. Тобто якщо художник хоче продовжити свою оренду – він подає до нас заяву, і ми продовжуємо договір», – зазначила керівниця міського управління комунальної власності Інна Свистун.

Крім того, від початку воєнного стану творчим працівникам дозволили не сплачувати орендну плату за приміщення. За цей період від сплати оренди звільнено 86 творчих працівників. 

Нагадаємо, що ;Tvoemisto.tv за посиланням пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 12 - 18 червня.

 

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!