Біля автостанції у Львові облаштують велопішохідний перехід

2000 0
Також планують влаштувати освітлення переходів.
Фото умоне/автостанція №5

Фото умоне/автостанція №5

На Сихові біля автостанції №5 планують облаштувати два велопішохідних переходи. Відповідне рішення підтримали на засіданні Комісії безпеки дорожнього руху ЛМР 16 квітня, інформує Tvoemisto.tv.

На перехресті вулиць Зелена-Луганська немає переходу з боку автостанції. Один із нових напрямків для відвідувачів автостанції – це сполучення з новим торговим центром. Для того, щоб дістатися туди, потрібно тричі перейти дорогу.

Відповідно під час комісії запропонували облаштувати два велопішохідних переходи, один з них проходитиме через острівець безпеки на вул. Луганській.

Зокрема, на острівцях безпеки висаджений газон, на якому потрібно побудувати доріжку, облаштувати пониження та розмітку. Пізніше спільно з департаментом архітектури ЛМР розроблятимуть проєкт, де зобразять точне розміщення переходів. Також планують влаштувати освітлення переходів.

Нагадаємо, що до Львівської міської ради надійшло звернення від приватного підприємства «Стріт Хол» щодо покращення благоустрою навколо вже сформованої житлової забудови та тієї, що формується, у районі вул. Зеленої. Пропонується суттєво мінімізувати будь-яку планову забудову на ділянці, відновити спортивно-рекреаційну функцію та сформувати невеликий парк Сихівського району для дозвілля місцевих.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!