У Львові обмежать паркування на частині вулиці Замарстинівської

3960 0
Знак встановлять лише в напрямку від центру.
фото: glavcom.ua

фото: glavcom.ua

У Львові обмежать паркування на ділянці вулиці Замарстинівської – від вул. Липинського до вул. Торф’яної. Відповідну пропозицію управління транспорту ЛМР підтримали на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

«Спочатку була пропозиція встановити знаки про заборону паркування з обох боків на ділянці вулиці, але в напрямку центру рухаються трамваї праворуч, які, як показує практика, є добрим засобом для обмеження паркування приватних авто. Тому, знак встановимо лише в напрямку від центру», – каже начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності ЛМР Павло Сирватка.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на перехресті вулиць Варшавської – Тунельної

Члени комісії зауважили, що ситуація з рухом на тій ділянці ускладнена, є проблеми з паркуванням. Контролювати дотримання правил будуть також інспектори з паркування у Львові.

Нагадаємо, що вулицю Туган-Барановського у Львові – у напрямку від вул. Тершаківців до вул. Пекарської – зроблять односторонньою. Це питання розглядали на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху ще минулого року, однак тоді питання відклали через ремонт на вул. Пекарській. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!