У Львові обмежили час роботи ресторанів

4070 0
Таке рішення ухвалила міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Фото: Главком

Фото: Главком

У Львові обмежили час роботи кафе, барів та ресторанів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv сказав заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Згідно з рішенням міської комісії з питань ТЕБ і НС, ухваленим сьогодні, 1 липня, кафе, бари та ресторани у Львові можуть працювати лише до 22:00.

Як зазначила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління комунікацій ЛМР Христина Процак, рішення комісії ухвалене на виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС і стосується усіх закладів громадського харчування без винятків.

Нагадаємо, карантину у Львові для кафе, барів і ресторанів послабили 24 червня. Тоді дозволили працювати залам ресторанів та кафе за умови, якщо у приміщенні буде не більше 10 людей. Також у ресторани можна ходити лише у масках, а на вході відвідувачам мають вимірювати температуру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!