У Львові обиратимуть логотип для E-квитка

2583 0
ЛКП «Львівавтодор» оголосить конкурс з розробки логотипу та дизайну електронного квитка «ЛеоКарт».
фото: lvivportal.ua

фото: lvivportal.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 29 травня надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проведення відкритого конкурсу з розробки логотипу та дизайну електронного квитка «ЛеоКарт». Про це повідомляє ІА ZIK.
На е-квитку назва буде написана кирилицею та латиницею. Однак точний дизайн стане відомий після проведення конкурсу, про початок якого, згідно із рішенням, «Львівавтодор» повинен оголосити до 1-го червня. Також до цього терміну ЛКП має розробити та оприлюднити порядок проведення конкурсу, затвердити склад конкурсної комісії.
 
 
Нагадаємо, за результатами онлайн-голосування перемогла назва «ЛеоКарт», яка набрала майже 40% голосів містян. Про це повідомили сьогодні під час прес-конференції. Таку назву запропонувало дев’ять львів’ян, але переміг той, хто подав таку пропозицію найшвидше. Ним став Андрій Карп’як, якого нагородили сертифікатом на річний електронний квиток під номером 1 на весь транспорт Львова. 
Опублікувала Олеся Шеремета

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!