У Львові оголосять архітектурний конкурс на комунальну школу на Щурата

1274 0
Конкурс на кращий проєкт школи планують оголосити у січні.
Фото: leopolis.news

Фото: leopolis.news

У Львові проведуть архітектурний конкурс на кращий проєкт комунальної школи у районі вулиць В. Щурата – вул. І. Миколайчука. Сьогодні, 17 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення про проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу.

Читайте також: У Львові побудують сучасну мистецьку школу. Якою вона буде

Йдеться про будівництво комунальної школи у місті на перетині вулиць В. Щурата – І. Миколайчука, вона необхідна для розвитку соціальної інфраструктури у районі, який нині активно розбудовують.

Управління архітектури та урбаністики Львівської міськради перед оголошенням конкурсу має напрацювати технічне завдання, а також розробити програму і умови конкурсу, затвердити склад журі.

Головний Архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що підготовку завершать у січні і одразу оголосять конкурс.

Читайте також: Мешканці району Під Голоском вимагають державну школу замість приватної

Додамо, що восени цього року Львівська міська рада створила робочу групу, яка б мала вирішити, як покращити умови проживання львів'ян у районі вулиць Миколайчука та Панча. Нині у цьому районі ведуть активну забудову, утім мешканці скаржаться на недостатній розвиток інфраструктури.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!