У Львові оголосять новий конкурс на посаду керівника обласного перинатального центру

1992 0
Жодна з кандидаток знову не набрала необхідну кількість голосів.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У Львові втретє не змогли обрати керівника обласного перинатального центру та оголосили про новий конкурс. Про це інформує Львівський портал.

Під час третього засідання комісії, яка мала визначити, хто очолюватиме Львівський обласний перинатальний центр, розглядали три кандидатури: за Ірину Біль, яку підтримує персонал медзакладу, проголосували четверо членів комісії, за Дзвениславу Москв’як-Лесняк проголосували троє, а Марії Малачинській не віддали жодного голосу.

Читайте також: Порошенко відкрив у Львові перинатальний центр. Фото

Відтак, оскільки жодна з кандидаток не набрала необхідну кількість голосів, конкурс визнали таким, що не відбувся. За словами заступника голови ЛОР Володимира Гірняка, згодом оголосять новий конкурс, у якому зможуть взяти участь ті самі претендентки. 

Натомість до проведення нового конкурсу департамент охорони здоров’я Львівської ОДА та управління комунального майна ЛОР мають призначити виконувача обов’язків керівника перинатального центру.

Читайте також: Хто збирається очолити обласні лікарні Львівщини

Нагадаємо, минулого тижня конкурсна комісія вже намагалася обрати очільника обласного перинатального центру Львівщини. На засідання прийшли представники трудового колективу та учасники АТО, які заявили про спроби відтягнути призначення та вимагали пояснити, що заважає обрати керівника на засіданні. У результаті члени комісії заявили про тиск та відклали засідання на 25 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!