У Львові оголосили набір волонтерів. Як долучитись

2224 0
Зараз все частіше переселенці хочуть залишитись в України, аби невдовзі поїхати у рідні міста та села.
Фото: Олександр Хоменко

Фото: Олександр Хоменко

У Львові шукають охочих долучитися до команди медико-психологічної допомоги, що працює при Головному залізничному вокзалі міста.  Тут волонтерять люди різних професій та різного віку: студенти, психологи, медики та навіть внутрішньо переміщені особи. 

«З перших днів повномасштабної війни Львівський залізничний вокзал став прихистком для сотень тисяч людей. Саме для їхньої підтримки за ініціативи Львівської ОВА на вокзалі запрацювала медико-психологічна допомога. Відтоді десятки волонтерів надають допомогу усім, хто евакуйовується на Львівщину. Вони зустрічають евакуаційні потяги, інформують людей, де можна зупинитися, як отримати статус ВПО для соціальних виплат тощо. Волонтери працюють цілодобово, без відпусток та вихідних, ‒ йдеться в повідомленні пресслужби ЛОВА.

Читайте також: «Дорога додому». У Львові відкрили мурал, присвячений Маріуполю

Зараз все частіше переселенці хочуть залишитись в України, аби невдовзі поїхати у рідні міста та села.

Так, стати волонтером можна, заповнивши анкету за посиланням. На вокзалі вас зустрінуть за номером 0680034014.

Нагадаємо, що студенти Української академії лідерства запустили у соцмережах акцію «Герої серед нас». Це марафон історій, де молодь розказує про героїв/героїнь зі свого близького кола, які стали на захист країни. 

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!