В Україні запустили акцію, де можна розповісти про близьких, які захищають країну. Як долучитися

771 0
Акцію у соцмережах запустила Українська академія лідерства.
Фото Дмитра Козацького

Фото Дмитра Козацького

Студенти Української академії лідерства запустили у соцмережах акцію «Герої серед нас». Це марафон історій, де молодь розказує про героїв/героїнь зі свого близького кола, які стали на захист країни. 

Джерело: УАЛ

Читайте також: У Львові нагородили відзнаками військових та волонтерів

«Герої серед нас», бо герої — це наші рідні чи знайомі. Це звичайні люди, які вчора були вчителями, вантажниками, підприємцями, ІТ-вцями. І, можливо, імена цих героїв не знає уся країна, але вони, ризикуючи життям, захищають нас і щодня роблять подвиг. Ми прагнемо підтримати бойовий дух наших воїнів, а також висловити шану загиблим.  Хочемо підсилити гордість не лише за наші Збройні сили як збірний образ, а за конкретних людей-захисників, які серед нас», – кажуть студенти Української академії лідерства.

Щоб долучитися до акції, потрібно опублікувати в соцмережах історію про свого близького захисника/захисницю та додати хештег #ГероїСередНас.

Зазначимо, що цьогорічна акція стала продовженням торішнього однойменного марафону, де студенти у прямому ефірі зачитували імена усіх загиблих героїв. 

Читайте також: «Дорога додому». У Львові відкрили мурал, присвячений Маріуполю

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України та 80-ту річницю створення Української повстанської армії, у Львові нагородили відзнаками військових і волонтерів.

Софія Шавранська

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!