У Львові перекрили вул. Мечникова: трамваї змінюють маршрут. Схема

3559 0
Учора, 14 грудня, на ремонт закрили вул. Мечникова на ділянці від вул. Пекарської до вул. Шімзерів. Один із трамваїв тимчасово змінить свій маршрут. Як зазначають у підрядній організації «Онур», роботи з реконструкції вулиці необхідно розпочинати саме зараз, адже мова йде про виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. Як інформує прес-служба ЛМР, вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.
фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

Такі роботи можна виконувати у зимовий період і це дозволить вже весною, після розмерзання ґрунту, приступити до влаштування дорожнього одягу та трамвайних плит. Роботи з будівництва інженерних мереж виконуватиме субпідрядна спеціалізована компанія «Концерн Київпідземшляхбуд».

За інформацією головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, на час виконання ремонтних робіт трамваї №7 курсуватимуть на вулицю Пасічну.  Загалом, вул. Мечникова ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Пекарської. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!